Coronavirus COVID-19

De ontwikkelingen van het coronavirus (COVID-19) worden op de voet gevolgd door GIA Trade & Exhibition Centre. Bij de GIA staat de veiligheid van onze bezoekers, organisatoren en personeel voorop.

In betrekking tot de evenementen zal GIA Trade & Exhibition Centre het advies van de Nederlandse overheid, RIVM, GGD en de gemeente Den Haag nauwkeurig volgen om te zorgen dat onze evenementen veilig kunnen verlopen. Op het moment word de huidige situatie voor alle evenementen met betrekking tot het corona virus besproken met de organisatoren en ons management team.

De adviezen van de Nederlandse overheid en gespecialiseerde instanties worden. Daarom adviseren wij de volgende algemene hygiëneregels te aanschouwen:

  1. Was uw handen regelmatig
  2. Hoest en nies in de binnenkant van uw ellebook
  3. Gebruik papieren zakdoekjes
  4. Geen handen schudden

Tijdens de evenementen van GIA Trade & Exhibtion Centre worden de volgende voorzorgsmaatregelingen getroffen:

1. Handreinigingsmiddelen

2. Extra aandacht voor de hygiëne van faciliteiten

3. LED-scherm met voorzorgsmaatregelingen

Als laatste willen we de gasten erop attenderen dat zij in het geval van ziekteverschijnselen zoals koorts of een verkoudheid of problemen met de luchtwegen danwel in de afgelopen twee weken in een risicogebied zijn geweest, het evenement niet bezoeken om de veiligheid van zowel bezoekers en evenement personeel te waarborgen.

Voor updates en de laatste informatie over onze evenementen verwijzen wij u graag naar onze website www.giacentre.com

Actuele informatie van het RIVM en antwoorden op vragen over het coronavirus vindt u hier

Contact

U kunt conact met ons nemen, indien u meer informatie wenst te ontvangen van onze maatregelen voor de preventie van de coronavirus.

De GIA zal verdere maatregelen treffen, mochten toekomstige ontwikkelingen dat vereisen.