Update 24 april, 2020

Met betrekking tot de nieuwe richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid zijn alle grootschalige evenementen tot 1 september geannuleerd. Bijeenkomsten die niet onder de 1 september regeling vallen zijn tot 19 mei geannuleerd.

Bij de GIA houden wij ons aan het protocol dat wordt aangeraden door de overheid en de Kamer van Koophandel wat betreft de organisatie van bijeenkomsten. Het protocol zal samengesteld worden door de evenementenbranche om de veiligheid van de bezoeker en het bedrijf voorop te stellen.

Voor grote bijeenkomsten waar het protocol niet gehandhaafd kan worden wordt er gesproken met de organisatie om naar verdere mogelijkheden te kijken.

Met betrekking tot de bijeenkomsten die plaats zullen nemen voor 19 mei en die niet onder de evenement regeling vallen worden er opties besproken met de organisatoren.

De bijeenkomsten die na 19 mei gepland staan gaan vooralsnog door. Mocht de situatie wijzigen dan zal GIA Trade & Exhibition Centre samen met de desbetreffende organisaties actie ondernemen.

Voor updates en de laatste informatie over onze evenementen verwijzen wij u graag naar onze website www.giacentre.com.

Actuele informatie van het RIVM en antwoorden op vragen over het coronavirus vindt u hier.

Contact

Vanuit de GIA volgen we de overheidsmaatregelen op. Om verdere verspreiding van de COVID-19 tegen te gaan werken we zo veel mogelijk vanuit huis. Mocht u graag een evenement voor de periode na 1 juni bij ons willen inplannen of als u eventuele vragen heeft over onze maatregelingen, dan verzoeken we u zoveel mogelijk per e-mail events@giacentre.com met ons te communiceren.